Όλα τα καλά!!! Τώρα με δωρεάν εγκατάσταση του Cytavision

Για την περίοδο 27 Απριλίου – 27 Μαΐου 2015 θα ισχύει προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση 1ου ή/και 2ου αποκωδικοποιητή με 12μηνη δέσμευση για υφιστάμενους και νέους πελάτες!!
Η προσφορά περιλαμβάνει:
· Δωρεάν η συνδρομή του 12ου και 24ου μήνα της υπηρεσίας Cytavision και αντίστοιχα για την ίδια περίοδο όπου ισχύει δωρεάν η συνδρομή του 12ου και 24ου μήνα της συνδρομής του 2ου αποκωδικοποιητή.
· Δωρεάν παρακολούθηση τριών αγώνων μέσω της υπηρεσίας “Pay Per View” που μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι Cytavision Sports 1, μέσα σε περίοδο 6 μηνών για πελάτες Cytavision των πακέτων Value Pack και Value Pack Plus.
· Δωρεάν η συνδρομή του 12ου και 24ου μήνα του επιπρόσθετου πακέτου καναλιών Sports Plus με ταυτόχρονη 24μηνη δέσμευση της υπηρεσίας Cytavision (πακέτα Value Pack Plus, Full Pack).
· Προσφορά για ένα μήνα δωρεάν εγκατάστασης 1ου ή/και 2ου αποκωδικοποιητή της Υπηρεσίας Cytavision με 12μηνη δέσμευση (27 Απριλίου – 27 Μαΐου 2015).

Επίσης με το πακέτο "Όλα τα καλά" υπάρχουν προνόμια όπως τα πάρακάτω!
Δωρεάν παροχή ασυρμάτου τηλεφώνου, δωρεάν κλήσεις και μηνύματα από το κινητό, παρακολούθηση αγώνων από το Live Streaming μας, παρακολούθηση αγώνω από τη Cytavision!

Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα μας θα αναρτηθούν στην κεντρική σελίδα του Οργανισμού:εδώ
Σχετιζόμενο:
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!