Νέα κανάλια - VH1 Classic, MTV Hits, και Nickelodeon!!

ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
επεξεργάστηκε Απρίλιος 2015 σε Τηλεόραση (Cytavision)
Tρία νέα κανάλια, τo VH1 Classic, το MTV Hits και το Nickelodeon εκπέμπουν από σήμερα, 30 Απριλίου 2015 στη Cytavision, για ακόμη περισσότερες ώρες ψυχαγωγίας.

Το κανάλι VH1 (θέση 100) είναι το μουσικό και ψυχαγωγικό κανάλι που παρουσιάζει τους καλύτερους καλλιτέχνες και τις πιο ροκ ιστορίες, τόσο στη σύγχρονη όσο και στη διαχρονική μουσική και διατίθεται στα Value Pack, Value Plus, Full Pack και Public Pack.

Το κανάλι ΜΤV Hits (θέση 101) είναι το μεγαλύτερο μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle κανάλι στον κόσμο και αποτελεί τη σταθερή επιλογή των νέων και διατίθεται στα Value Pack, Value Plus, Full Pack και Public Pack.

Το Nickelodeon (θέση 37), ο απόλυτος fun προορισμός των παιδιών, είναι το δημοφιλέστερο κανάλι κινούμενων σχεδίων και νεανικών σειρών στον κόσμο. Με πασίγνωστα κινούμενα σχέδια όπως Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, Μπομπ Σφουγγαράκης, Τα απίθανα μωρά, Δύο Φανταστικοί Γονείς, FAN Boy & Chum Chum και live action σειρές όπως iCarly και Victorious που προβάλλονται σε αυτό καθημερινά, το Nickelodeon συνεχίζει να ψυχαγωγεί και συναρπάζει εδώ και 25 χρόνια. Το κανάλι είναι μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και διατίθεται μόνο στο Full Pack.

Πηγή: https://www.cyta.com.cy/pr-2015-apr?archid=18
Post edited by _christina_ on
Σχετιζόμενο:
«134

Σχόλια

Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!