Μείωση στις κλήσεις στις Φυλακές

andria_31andria_31 Member Αναρτήσεις: 10
επεξεργάστηκε Ιούνιος 2015 σε Σταθερή Τηλεφωνία
image
Οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας κυρίως προς τη Cyta, αλλά και στη Ρυθμιστική Αρχή, τη Διεύθυνση των Φυλακών, που ευαισθητοποιήθηκαν στις υποδείξεις – μεταξύ των οποίων και από αυτή τη στήλη προ διμήνου– για το κόστος τηλεφωνικών κλήσεων από τους τηλεφωνικούς θαλάμους στις Φυλακές.

Είχαμε γράψει ότι το κόστος κλήσης από τους τηλεφωνικούς θαλάμους είναι πολλαπλάσιο αυτού από κανονικό τηλέφωνο. Και αυτό συνέβαινε και στις Κεντρικές Φυλακές, όπου όμως, αφενός είναι το μόνο μέσο επικοινωνίας των φυλακισμένων με τις οικογένειές τους και αφετέρου, οι φυλακισμένοι είναι, κατά κόρον, πρόσωπα που δεν έχουν οικονομική ευχέρεια να διαθέτουν αισθητό κονδύλι για κάρτες τηλεφώνου. Και ζητούσαμε ευαισθητοποίηση και ενέργειες για λύση του προβλήματος.

Προχθές λοιπόν η Διεύθυνση των Φυλακών ανακοίνωσε ότι η Cyta προέβη σε διευθετήσεις και από την 1η Ιουνίου, οι χρεώσεις κλήσεων από τους τηλεφωνικούς θαλάμους στις Φυλακές μειώνονται κατά 40%. Ευχαριστούμε, εκ μέρους φυλακισμένων και των οικογενειών τους.

Π.Θ.

Πηγή: philenews.com
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!