Οι Anonymous λανσάρουν το αντίπαλο δέος στο Facebook που λέγεται Minds

ChristianaNicolaouChristianaNicolaou Member Αναρτήσεις: 297
επεξεργάστηκε Ιούλιος 2015 σε Social Media
image

Μια νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φιλοδοξεί, σύμφωνα με τους εμπνευστές της, να αποκαθηλώσει το Facebook από την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ανά τον κόσμο χρηστών.

Η ιστοσελίδα Minds.com, που δημιούργησαν οι γνωστοί χάκερ Anonymous, ελπίζει, όπως λέει, να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, αποφεύγοντας τα «φακελώματα» και τις παραβιάσεις ιδιωτικότητας των χρηστών για τα οποία κατηγορείται ο ιστότοπος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Το Minds.com θα διαθέτει όλες τις επιλογές που υπάρχουν στα μέχρι στιγμής γνωστά δίκτυα τύπου Facebook ή Twitter: θα υπάρχουν followers («ακόλουθοι»), ενώ θα επιτρέπονται σχόλια κι αναρτήσεις.

Η διάφορα είναι πως, όπως ισχυρίζονται οι Anonymous, ο στόχος της νέας ιστοσελίδας δεν είναι να βγάλουν χρήματα απ’ αυτό ή να συγκεντρώσουν δεδομένα και πληροφορίες για τον κάθε χρήστη του.

Για το λόγο αυτό και όλες οι αναρτήσεις ή τα σχόλια θα είναι κρυμμένα (encrypted) από τις διαφημιστικές εταιρίες ή άλλους που πιθανόν θα είχαν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες.

Επίσης, η ιστοσελίδα θα «ανταμείβει», τρόπον τινά, τους χρήστες της για τον τρόπο που αυτοί λειτουργούν διαδραστικά μέσα στο Minds.com: όσο πιο δραστήρια συμμετοχή έχουν με σχόλια ή αναρτήσεις, τόσους περισσότερους πόντους θα λαμβάνουν μέσω ενός ιδιότυπου point system.

Η ιστοσελίδα έχει λανσαριστεί εδώ και λίγο καιρό, ενώ υπάρχει και το αντίστοιχο app για κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα, στον ιστότοπο theartofrevolution.org που πρόσκειται φιλικά στους Anonymous, έχει αναρτηθεί το εξής μήνυμα: «ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για να βοηθήσουμε ώστε το Minds.com να γίνει ένα κοινωνικό δίκτυο από τους ανθρώπους και για τους ανθρώπους».

Πηγή: philenews.com
Post edited by ChristianaNicolaou on
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!