Προσθήκη νέων παραλιών με σύνδεση Cytanet Wireless Zone

ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
H Cyta, σε συνεργασία με το Δήμο Παραλιμνίου, επεκτείνει το δίκτυό της για ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Πρωταρά, δίνοντας την ευκαιρία στους Κύπριους και ξένους τουρίστες να απολαμβάνουν εύκολη και γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, για πλοήγηση και χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το δίκτυο λειτουργεί επίσης και στη Λάρνακα κατά μήκος των παραλιών Μακένζυ, Φοινικούδων και Καστέλας.

Συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί να συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone στις ακόλουθες περιοχές
στον εμπορικό δρόμο του Πρωταρά με τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες,
στις παραλίες του Πρωταρά: Κόλπος Πρωταρά (Fig Tree Bay), Παραλία Βρύσης (από το NISSIOTIS Βeach Restaurant, μέχρι και την παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Silver Sands) και στις παραλίες Περνέρα, Μαρλίτα, Golden Coast, που έχουν προστεθεί φέτος, ενώ σύντομα θα προστεθούν οι παραλίες ΜΜΑΔ και Μάλαμα και
στις παραλίες Μακένζυ, Φοινικούδες και Καστέλα στη Λάρνακα.

Μέσω του τεχνολογικά αναβαθμισμένου δικτύου Wi-Fi της Cytanet, το οποίο θεωρείται πρωτοπόρο στο χώρο της ασύρματης επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας ανάλογο εξοπλισμό, όπως tablet, laptop, smartphone κτλ, οι χρήστες μπορούν να συνδέονται στο διαδίκτυο με αξιοπιστία και ταχύτητα, στις περιοχές κάλυψης του δικτύου.

Οι πελάτες της Cytanet μπορούν να έχουν δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση στο Wi-Fi, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς. Για να εξασφαλίσουν και να ενεργοποιήσουν τους κωδικούς τους, οι πελάτες της Cytanet θα πρέπει να καλέσουν το 80008080 ή το 132.

Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν χρόνο σύνδεσης και να εξασφαλίσουν τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης:

μέσω προπληρωμένης κάρτας, που μπορούν να προμηθευτούν από το κάθε σημείο ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi (Hotspot) και από τα Cytashop,
μέσω της ιστοσελίδας του Hotspot, χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα ή
αποστέλλοντας από το Cytamobile Vodafone κινητό τους, μήνυμα Premium SMS με τη λέξη “wifi”, στους αριθμούς 6100, 6200 και 6300, για να εξασφαλίσουν σύνδεση διάρκειας 30, 60 και 120 λεπτών αντίστοιχα.

Επίσης, στις πιο πάνω παραλίες του Πρωταρά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίζουν κωδικούς πρόσβασης, μαζί με την ενοικίαση ξαπλώστρας/ομπρέλας, μετά από σχετική συμφωνία με το Δήμο Παραλιμνίου.

Με την ευρεία κάλυψη βασικών καλοκαιρινών σημείων και με την παροχή εναλλακτικών τρόπων σύνδεσης στο διαδίκτυο, η Cyta υλοποιεί τη γενική στρατηγική της για προσφορά εύκολης και γρήγορης πρόσβασης στο διαδίκτυο για όλους, οποιαδήποτε ώρα και από παντού, συμβάλλοντας στην εξοικείωση των πολιτών της Κύπρου με την «Κοινωνία της Πληροφορίας».

Η προσπάθεια της Cyta θα συνεχιστεί με τη δικτύωση και άλλων κεντρικών σημείων ανά την Κύπρο, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία και τις τοποθεσίες των 170+ Cytanet Wireless Hotspot βρίσκονται στο www.cyta.com.cy/cytanet-wireless-zone.

Related Link: https://www.cyta.com.cy/pr-2015-jul/el?archid=53#.Vb7807VKpUU

Ομάδα Διαχείρισης Cyta Forum
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!