Κυκλοφόρησε η έκδοση 9.1 του iOS με καινούρια Emoji και βελτιώσεις στη λειτουργία Live Photos

ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
Η Apple κυκλοφόρησε επίσημα την έκδοση 9.1 του iOS, την πρώτη σημαντική αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 9 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο για iPhone, iPad και iPod Touch.

Η έκδοση 9.1 βρισκόταν σε beta στάδιο για περισσότερο από ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία της, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία πέντε beta εκδόσεων. Αποτελεί την τρίτη αναβάθμιση για το iOS 9, εφόσον είχαν προηγηθεί οι εκδόσεις 9.0.1 και 9.0.2, και είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες που έχουν εγκατεστημένο το iOS 9 στη συσκευή τους. Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το tvOS golden master (GM), το οποίο αναπαριστά την τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος που θα είναι εγκατεστημένο στη νέας γενιάς Apple TV που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

Διαθέτει ακόμα υποστήριξη για Unicode 7 και 8, εισάγοντας με τον τρόπο αυτό μια σειρά από καινούρια emoji.

Επιπλέον, το iOS 9.1 φέρνει βελτιώσεις και στη λειτουργία Live Photos καθώς πλέον μπορεί να αντιληφθεί εάν το iPhone είναι σηκωμένο ή κατεβασμένο ώστε να μην γίνεται καταγραφή ανεπιθύμητων κινήσεων. Επιπλέον, μέσω των ρυθμίσεων, ο χρήστης μπορεί πλέον να επιλέξει εάν επιθυμεί να εμφανίζεται η φωτογραφία της κάθε επαφής στην εφαρμογή των μηνυμάτων. Ακόμη, η εφαρμογή Apple News είναι πλέον διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ακόμη, να σημειωθεί ότι η αναβάθμιση 9.1 καθιστά δυνατή τη συμβατότητα με συσκευές Apple που πρόκειται να κυκλοφορήσουν όπως το iPad Pro και την Apple TV τέταρτης γενιάς, η διαμόρφωση της οποίας μέσω συσκευής iOS απαιτεί την έκδοση 9.1.

Τέλος η συγκεκριμένη αναβάθμιση αντιμετωπίζει μια σειρά από προβλήματα που είχαν αναφέρει οι χρήστες του iOS, βελτιώνει τη συνολική απόδοση και επιλύει ζητήματα ασφαλείας.

Πηγή: insomnia.gr
Σχετιζόμενο:
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!