Ο Hideo Kojima ίδρυσε νέο studio και ετοιμάζει παιχνίδι για το PlayStation 4

SpirosAgisSpirosAgis Member Αναρτήσεις: 145
Το κεφάλαιο Konami έκλεισε οριστικά για τον Hideo Kojima και η Sony έσπευσε να “αρπάξει” τον θρυλικό δημιουργό της σειράς Metal Gear Solid για λογαριασμό της. Το συμβόλαιο του Kojima ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου και ο ίδιος ανακοίνωσε άμεσα την ίδρυση του νέου, ανεξάρτητου studio Kojima Productions, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι Yoji Shinkawa και Ken Imaizumi (επίσης παραγωγοί του MGS).


Σύμφωνα με τον Kojima, το πρώτο project του νεοσύστατου studio θα είναι ένα νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για λογαριασμό της Sony στο PlayStation 4 (και ίσως μετέπειτα για Windows PC), ωστόσο, στα σχέδια του συμπεριλαμβάνονται και άλλες μορφές media, όπως ταινίες και animations. Επίσης, δήλωσε ότι ακόμη επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Guillermo del Toro παρά την ακύρωση του Silent Hills.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τη Sony, ο Kojima δεν θέλει να επαναλάβει τα ίδια λάθη που τον κράτησαν δέσμιο με την Konami:

“Θα είμαστε περισσότερο ευέλικτοι. Θα έχουμε τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με πιο ακραία projects, διατηρώντας πάντα την ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα θα αναζητούμε νέες προκλήσεις”

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρώτη μετά-Konami δουλειά τους.

https://youtu.be/annuTcmB1rw

techgear.gr
Σχετιζόμενο:
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!