Απλά πράγματα για να μειώσετε το lag στα online παιχνίδια

SpirosAgisSpirosAgis Member Αναρτήσεις: 145
Το ping είναι το πόσο χρόνο χρειάζεται για τις πληροφορίες από τον υπολογιστή σου να πάνε στο server ενός παιχνιδιού που είσαι συνδεδεμένος και το ανάποδο. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορούν να αυξήσουν το ping σου, αλλά το νούμερο ένα παράγοντας είναι η απόσταση μεταξύ εσένα και του server που ενώνεσαι. Πέρα από αυτό, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την απόδοση του computer και του network σου.

Κλείσε οτιδήποτε προγράμματα που χρησιμοποιούν ως βάση το διαδίκτυο.

Κλείσε όλα τα torrent clients, VOIP programs, chat services, και file-sharing programs. Τέτοιου είδους προγράμματα μπορούν να παίρνουν υπερβολικό μερίδιο του bandwidth και αυξάνουν σοβαρά το ping. Το χειρότερο είδος είναι τα Torrent programs.

Προσθέστε το παιχνίδι σας απαλλαγή στο firewall σου.

Αυτό θα βοηθήσει στο να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται για game-related πληροφορίες να φύγουν και να μπουν στο δίκτυο σου. Φυσικά μπορεί και να μην δεις αισθητή αύξηση για αυτό το βήμα αλλά χρειάζεται ένα λεπτό μόνο για να γίνει.

Σβήστε τες αναβαθμίσεις των antivirus

Εάν το antivirus ξεκινήσει τις αναβαθμίσεις ξεκινά να ελέγχει ή προσπαθεί να κάνει αναβάθμιση καθώς παίζεις κάποιο παιχνίδι, μπορεί να μειωθεί η απόδοση του παιχνιδιού και να αυξήσει το lag.

Καθαρίστε τα εξαρτήματα του υπολογιστή.

Όπως και το network hardware, το network adapter μέσα στον υπολογιστή μπορεί να υπερθερμαίνεται. Εάν δεν το έχετε καθαρίσει το εσωτερικό του υπολογιστή σας όπως και τα εξαρτήματα που βρίσκονται μέσα για κάποιο μεγάλο διάστημα τότε πιο πιθανό να έχει μαζέψει σκόνη και αυτό να προκαλεί την αύξηση του lag.
Σχετιζόμενο:
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!