Game με έλληνες youtubers?

SpirosAgisSpirosAgis Member Αναρτήσεις: 145
Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο γαλαξία παρέα με τους αγαπημένους σας Έλληνες Υoutubers. Το Symmetry έρχεται και υπόσχεται ατελείωτο σκότωμα χρόνου και σπαζοκεφάλιασμα πάντα με τη συντροφιά γνωστών προσωπικοτήτων του internet. 2J , Jeremy, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Mikeius, Kostas Maliatsis Salas, GRamers, Booyah TV, Vana Papadopoulou και πολλοί ακόμα σας περιμένουν για βόλτα στο διάστημα!

image

Στο Symmetry ελέγχουμε ένα διαστημόπλοιο και σκοπός μας είναι να αποφύγουμε τους “εχθρικούς πλανήτες” και να φτάσουμε στην μαύρη τρύπα ώστε να μαζέψουμε νομίσματα και να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Καθώς προχωράμε επίπεδα, οι πλανήτες που πρέπει να αποφύγουμε αυξάνονται και αλλάζουν μέγεθος και ταχύτητα, κάνοντας το παιχνίδι όλο και πιο δύσκολο.

Εάν κολλήσουμε περισσότερο απ’ όσο αντέχουν τα νεύρα μας σε κάποιο επίπεδο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα 2 actions (teleport και slow motion) για να διευκολυνθούμε. Με το teleport πηγαίνουμε κατευθείαν στο επόμενο επίπεδο ενώ με το slow motion οι πλανήτες κινούνται πιο αργά και γίνεται ευκολότερο να τους αποφύγουμε.

Προς το παρόν υπάρχουν 200 επίπεδα, όμως η W.C. Games υπόσχεται πως κάθε μήνα θα προστίθενται άλλα 100. Εφόσον ο παίκτης περάσει όλα τα επίπεδα, θα βρεθεί στον “Random Galaxy” όπου επιλέγονται τυχαία επίπεδα μεταξύ των προηγουμένων αλλά και κάποιων έξτρα επιπέδων. Με κάθε νίκη ο παίκτης μαζεύει πόντους ανεβαίνοντας στην online κατάταξη.

image

Ο χειρισμός είναι πάρα πολύ απλός αφού αρκείται σε ένα και μόνο πάτημα στη οθόνη για να ξεκινήσει το διαστημόπλοιο. Η δυσκολία του παιχνιδιού βρίσκεται στην επιλογή της κατάλληλης στιγμής για την εκτόξευση του διαστημοπλοίου έτσι ώστε να μην συγκρουστεί με κανέναν από τους εχθρικούς πλανήτες. Ουσιαστικά, ο παίκτης έχει πολύ λίγο έλεγχο στο παιχνίδι, γεγονός που μπορεί να πλήξει μερικούς παίκτες που έχουν συνηθίσει παιχνίδια δράσης, αν και το παιχνίδι μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολο, ειδικά με την προσθήκη περισσότερων πλανητών στα μεγαλύτερα επίπεδα.

Στον τομέα των γραφικών, το Symmetry, με το καρτουνίστικο και μινιμαλιστικό στυλ των γραφικών δένει πολύ ωραία με το ύφος του υπόλοιπου παιχνιδιού, δημιουργώντας έτσι μια ευχάριστη εμπειρία. Ακόμη, η παλέτα χρωμάτων του φόντου αλλάζει ανά τακτά διαστήματα, αποτρέποντας το παιχνίδι από το να γίνει μονότονο.

Οι Έλληνες Youtubers γίνονται αστροναύτες στο Symmetry

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά και καινοτομία του παιχνιδιού είναι η ύπαρξη πολλών γνωστών youtubers ως διαθέσιμοι πιλότοι του διαστημόπλοιου. Πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη πινελιά που φέρνει τον παίκτη πιο κοντά στο παιχνίδι, ειδικά αφού πρόκειται για γνώριμες προσωπικότητες. Κάθε Youtuber, εκτός από την εμφάνιση του, διαφέρει από τους υπόλοιπους και από το ξεχωριστό επιφώνημα που βγάζει κάθε φορά που συγκρούεται με εχθρικό πλανήτη. Θα ήταν ενδιαφέρον αν κάθε ήρωας είχε περισσότερα επιφωνήματα ή κάποια χαρακτηριστική φράση να τον συνοδεύει για να υπάρχει ποικιλία σε αυτά που ακούτε (ειδικά αν χάνετε συχνά). Κάθε χαρακτήρας κοστίζει 50 νομίσματα, δηλαδή 50 περασμένες πίστες, το οποίο είναι αρκετός κόπος, όποτε σκεφτείτε καλά ποιον θέλετε να ξεκλειδώσετε.

image

Ακόμη πρέπει να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι υπάρχουν διαφημίσεις οι οποίες όμως μπορούν να αφαιρεθούν έναντι ενός μικρού χρηματικού ποσού. Επίσης, ο παίκτης μπορεί να αγοράσει νομίσματα με τα οποία ξεκλειδώνονται νέοι χαρακτήρες και επιπλέον actions.

Συνοψίζοντας, το Symmetry είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που μπορεί να σκοτώσει πάρα πολύ χρόνο εάν του δώσουμε την ευκαιρία. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχει ως χαρακτήρες Έλληνες Youtubers και ειδικά τόσους πολλούς. Σίγουρα λοιπόν αξίζει να το δοκιμάσετε, εάν φυσικά έχετε τα κατάλληλα νεύρα.

sourced by appview.gr
Σχετιζόμενο:
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!