Κατεβάστε το Windows 10 Redstone Build 11102

SpirosAgisSpirosAgis Member Αναρτήσεις: 145
Η Microsoft κυκλοφόρησε χθες ένα νέο build του Windows 10 Redstone για τους Windows Insiders που είναι εγγραμμένοι στο Fast Ring.

image

Όπως αναφέραμε χθες, η νέα έκδοση κυκλοφόρησε από ανεπίσημες πηγές…. αλλά το θέμα είναι ποιος θα την εγκαταστήσει;

Σύμφωνα με τον Gabe Aul, επικεφαλή του προγράμματος Windows Insider, οι gamers μάλλον θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, καθώς ορισμένες από τις ενδείξεις που υπάρχουν δείχνουν ότι μερικά παιχνίδια PC κρασάρουν κατά την εκκίνηση. Η εταιρεία διέθεσε μάλιστα μια λίστα με τους τίτλους που μπορεί να μην λειτουργούν όπως αναμένεται μετά την εγκατάσταση αυτού του build.

“Μερικά παιχνίδια PC κρασάρουν κατά τη μετάβαση από την κατάσταση λειτουργίας παραθύρου σε πλήρη οθόνη, με την αλλαγή ανάλυσης του παιχνιδιού, κάτι που οφείλεται σε ένα σφάλμα των Windows με τα γραφικά. Το έχουμε παρατηρήσει με τα: The Witcher 3, Fallout 4, Tomb Raider, Assassin’s Creed, και με το Metal Gear Solid V, αλλά μπορεί να συμβεί με άλλους τίτλους, ανέφερε ο Gabe.

Επίσης, εφαρμογές, όπως o μεγεθυντικός φακός ή εργαλεία προσβασιμότητας τρίτων θα μπορούσαν να μην λειτουργούν σωστα, και η Microsoft αναφέρει ότι το θέμα θα καθοριστεί πλήρως στην επόμενη έκδοση.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενημέρωσης σε αυτό το build, μερικοί υπολογιστές θα μπορούσαν να εμφανίσουν ένα μήνυμα, που αναφέρει ότι η κάρτα δικτύου τους δεν είναι συμβατή με τα Windows 10. Η λύση είναι να εγκαταστήσετε τα νεότερα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα σας.

Η Microsoft όμως εκτός από όλα τα συναρπαστικά που διαβάσαμε παραπάνω, αποφάσισε να διαθέσει και ένα νέο χαρακτηριστικό στον περιηγητή Edge, που επιτέλους απέκτησε ιστορικό. Έτσι με ένα δεξί κλικ θα μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε πρόσφατα στην τρέχουσα καρτέλα.

iguru.gr
Σχετιζόμενο:
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!