Δοκιμάστε τα νέα σας tattoo άφοβα... με το Ink Hunter!

ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
επεξεργάστηκε Απρίλιος 2016 σε Social Media
Οκ, νομίζω θα συμφωνήσετε οτι το να επιλέξουμε ένα tattoo και να το κάνουμε... πάνω μας, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφού θέλει... αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την επιλογή μας, όχι μόνο στο σχέδιο του τατουάζ, αλλά και στο σημείο του σώματος που θα επιλέξουμε να το «χτυπήσουμε». Ευτυχώς πλέον υπάρχει το Ink Hunter app για iOS, που σκοπό έχει να κάνει τη ζωή σας πριν και... μετά το τατουάζ πιο εύκολη, δίνοντάς σας κάθε ευκαιρία να κάνετε δοκιμές τόσο σε σχέδια όσο και σε σημεία του κορμιού σας, χωρίς το άγχος της μονιμότητας, με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας!
Τι είναι λοιπόν το Ink Hunter; Πρόκειται για μια «φρέσκια» εφαρμογή για iOS (μέχρι στιγμής) συσκευές, η οποία χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να σκανάρει την περιοχή του σώματος που σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο (ή και το πρώτο) τατουάζ σας και έπειτα το εμφανίζει πάνω σας με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας.
Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα δεκάδες σχέδια που σας προσφέρει ήδη η εφαρμογή ή και να κάνετε upload το σχέδιο που επιθυμείτε και να το δείτε να εμφανίζεται, εικονικά, στο σημείο που έχετε σκεφτεί να το «χτυπήσετε». Αμέσως μετά αποθηκεύετε τη φωτογραφία και την χαζεύετε όσο θέλετε μέχρι να κατασταλάξετε στο αν σας αρέσει αρκετά για να ζήσετε με αυτό το σχέδιο αποτυπωμένο πάνω σας για πάντα.

Πηγή
Σχετιζόμενο:
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!