SAMSUNG NOTE 7

Πότε ξεκινάει η προπώληση του Note 7 απο τα καταστήματα της Cyta?

Σχόλια

 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  Παναγιώτη η προπώληση ξεκινά 2 του Σεπτέμβρη. Μπορείς να κάνεις κράτηση αν επιθυμείς από οποιδήποτε κατάστημα cyta shop.

 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  Η Samsung σταματά τις παραδόσεις Galaxy Note 7 λόγω προβληματικών μπαταριών.

  Αν και το λανσάρισμα του Galaxy Note 7 έγινε με τους καλύτερους οιωνούς, κυρίως λόγω των ισχυρών προ-παραγγελιών, τελικά τα πράγματα για τη Samsung φαίνεται ότι δεν εξελίσσονται και τόσο ρόδινα.

  Πιο συγκεκριμένα, η Samsung σταμάτησε εντός της εβδομάδας τις παραδόσεις Galaxy Note 7 στην κορεατική αγορά. Αν και ο λόγος της παύσης δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα από την εταιρεία, αναφορές θέλουν την αιτία να είναι τα περιστατικά εκρήξεων των μπαταριών ενώ οι συσκευές φόρτιζαν.

  Επιπρόσθετα, δημοσιεύματα της εφημερίδας Korea Herald που αναπαράγονται από δυτικές ιστοσελίδες, θέλουν τη Samsung να εξετάζει ακόμη και την ανάκληση των συσκευών που κυκλοφορούν στην Κορέα ώστε να εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα ανταλλαγής των ελλαττωματικών μπαταριών με νέες ή ακόμη και συνολικής αντικατάστασης των συσκευών.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα πλάνα αφορούν μόνο την κορεατική αγορά στην οποία μέχρι και τις 19 Αυγούστου είχαν πουληθεί περισσότερες από 400.000 συσκευές. Σε κάθε περίπτωση η παύση παραδόσεων και η πιθανή ανάκληση μπαταριών δεν αναμένεται να επηρεάσει το προγραμματιζόμενο λανσάρισμα του Galaxy Note 7 σε Κίνα και Ευρώπη.


  Απόστολος Π.
  CytaForum Moderator

  πηγή: pestaola.gr
 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  [Official Statement] Galaxy Note7

  Samsung is committed to producing the highest quality products and we take every incident report from our valued customers very seriously.

  In response to recently reported cases of the new Galaxy Note7, we conducted a thorough investigation and found a battery cell issue. To date (as of September 1) there have been 35 cases that have been reported globally and we are currently conducting a thorough inspection with our suppliers to identify possible affected batteries in the market. However, because our customers’ safety is an absolute priority at Samsung, we have stopped sales of the Galaxy Note7. For customers who already have Galaxy Note7 devices, we will voluntarily replace their current device with a new one over the coming weeks.

  We are working with our carrier partners to announce the details of the U.S. product exchange program as soon as today.

  We acknowledge the inconvenience this may cause in the market but this is to ensure that Samsung continues to deliver the highest quality products to our customers. We are working closely with our partners to ensure the replacement experience is as convenient and efficient as possible.

  source: http://news.samsung.com/us/2016/09/02/official-statement-samsung-galaxy-note7/
 • could you please tell us when the device-battery replacement will be done? I mean will you continue selling the phone after fixing this issue?
 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  @Nicoletta Ignorance Vassiliou

  This issue is now being handle by the official retailer of Samsung products in Cyprus. The unit is not for sale worldwide until further notice. There will be an official statement for replacements in the near future for affected customers.


  Regards,
  Apostolos P.
  CytaForum Moderator
 • well ok then lets have a little more patience and hopefully getting it soon. thank u for replying :)
 • okay peeps, ti deftera 8a 3ekinisi i apokatastasi stin ellada :smiley:http://www.samsung.com/gr/note7exchange/ ara evelpistoume sintoma kai konta mas :)
 • _apostolos__apostolos_ Member Αναρτήσεις: 227
  Πρόγραμμα ανταλλαγής του Samsung Galaxy Note7

  Συνιστούμε στους κατόχους του Galaxy Note7 να επωφεληθούν από το πρόγραμμα ανταλλαγής, μέσω του οποίου μπορούν να αντικαταστήσουν το Galaxy Note7, που ήδη έχουν, με ένα νέο. Η διαδικασία ανταλλαγής θα ξεκινήσει σταδιακά από τις 19 Σεπτεμβρίου.Οι κάτοχοι του Galaxy Note7 καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό).

  Η ανταλλαγή θα γίνεται στα εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung.Μέχρι να σας δοθεί η συσκευή αντικατάστασης, η Samsung καλεί όλους τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους Note7, να τις απενεργοποιήσουν και να τις επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στα εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung. Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε την προηγούμενη συσκευή σας μέχρι να σας δοθεί ένα νέο Note7. Αν δεν είναι δυνατή η χρήση της προηγούμενης συσκευής σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung, προκειμένου να προμηθευτείτε μια δανεική συσκευή, εωσότου γίνει η αντικατάσταση του Note7.Αν έχετε προ-παραγγείλει το Galaxy Note7 και περιμένετε την παράδοσή του, απολογούμαστε για την καθυστέρηση. Θα είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε το νέο Galaxy Note7 μέσω του επίσημου δικτύου διανομής το συντομότερο δυνατό.

  image

 • AntonisMAntonisM Member Αναρτήσεις: 1
  Πότε θα είνια διαθέσιμο για αγορά με συμβόλαιο?
 • _apostolos__apostolos_ Member Αναρτήσεις: 227
  @AntonisM

  Η Samsung έχει ήδη δώσει την κατασκευή μπαταριών σε τρίτη εταιρεία.
  Μόλις υπάρξουν νεότερα όσον αφορά τη διαθεσιμότητα θα ανακοινωθεί.

  Με εκτίμηση,
  Απόστολος Π.
  CytaForum Moderator
 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  Ήδη έχει αρχίσει μερική διάθεση του Note 7 στο εξωτερικό. Αναμένεται να είναι στα ράφια μας αρχές Οκτωβρίου.

  Με εκτίμηση,
  Απόστολος Π.
  CytaForum Moderator
 • koullis1212koullis1212 Member Αναρτήσεις: 114
  Οδηγία της Samsung προς τους χρήστες του Galaxy Note 7 να κλείσουν τα κινητά τους. Υπάρχει κίνδυνος να εκραγούν

  Η εταιρεία Samsung Electronics Co Ltd ανακάλεσε τις πωλήσεις της συσκευής κινητού Galaxy Note 7, ενώ ζήτησε από όσους το έχουν αγοράσει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν, καθώς διερευνά τις αναφορές για την ανάφλεξη των κινητών της αναφερόμενης συσκευής.

  Οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας συνιστούν στους επιβάτες να σταματήσουν τη χρήση του κινητού μετά τον καπνό που εντοπίστηκε σε συσκευή που είχε αντικατασταθεί κι οδήγησε στην εγκατάλειψη αεροσκάφους από τους επιβάτες στις ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.

  Επτά ημέρες νωρίτερα ένας άνθρωπος στο Κεντάκι των ΗΠΑ κινδύνευσε να καεί ζωντανός όταν ξύπνησε και είδε την κρεβατοκάμαρά του γεμάτη με καπνό.

  Σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας, η εταιρεία κάλεσε όσους έχουν Galaxy Note 7 είτε την αρχική συσκευή είτε συσκευή-«αντικαταστάτη» την οποία πήραν έπειτα από τον πρώτο κύκλο ανάκλησης smartphones, να την απενεργοποιήσουν άμεσα και να αναζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή για άλλα κινητά τηλέφωνα.

  Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας εντοπίστηκε μια νέα βλάβη στο Galaxy Note 7 χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αφορά αυτή τη βλάβη.

  Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου, ενώ γίνεται διερεύνηση προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.

  Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ανακάλεσε 2,5 εκατομμύρια συσκευές.

  Τι συμβαίνει


  Τα έξυπνα κινητά έχουν μπαταρίες λιθίου και οι εταιρείες βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους για το ποια θα λανσάρει την μπαταρία εκείνη που ο χρόνος ζωής της θα είναι μεγαλύτερος. Έτσι τις κάνουν όλο και μικρότερες σε μέγεθος. Όμως σε αυτή την περίπτωση εικάζεται ότι τα θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια έρχονται πολύ κοντά και με αποτέλεσμα να προκαλείται βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση της συσκευής που τελικά οδηγούν σε έκρηξη ή ανάφλεξη του κινητού.

  Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη είναι δεδομένο ότι η εταιρεία διέρχεται σοβαρή κρίση δεδομένου ότι η Samsung βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού στην κατηγορία των smartphones με την Apple.

  Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Hankyoreh» στη Νότια Κορέα η εταιρεία Samsung Electronics Co Ltd είναι πιθανό να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πωλήσεων του «έξυπνου» κινητού Galaxy Note 7, μετά την αναστολή της παραγωγής και πωλήσεων.

  Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η Samsung είναι πιθανό να προσπαθήσει ν' αποκαταστήσει τις οικονομικές απώλειες από το Note 7, μέσω ενίσχυσης της εμπορικής προώθησης των μοντέλων Galaxy S7, αλλά και του Note 5, το οποίο ήταν ο προκάτοχος του Note 7, για το 2015.

  Η Samsung δε σχολίασε το δημοσίευμα της εφημερίδας.

  ΗΠΑ: Σύσταση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την αποφυγή χρήσης

  Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συνιστά στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να θέτουν εκτός λειτουργίας και να μην τοποθετούν εντός των αποσκευών τους που ελέγχονται ηλεκτρονικά τις συσκευές κινητών Samsung Galaxy Note 7, συμπεριλαμβανομένων και τις συσκευές του ίδιου τύπου, που έχουν αντικατασταθεί.

  Source
 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  Η επίσημη ενημέρωση που έχουμε λάβει από τη Samsung για τη συσκευή Note 7 είναι ότι δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι νεωτέρας.


  Με εκτίμηση,
  Απόστολος Π.
 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ SAMSUNG ΕΛΛΑΔΟΣ

  Για την ασφάλεια των καταναλωτών, σταματήσαμε τις πωλήσεις και ανταλλαγές του Galaxy Note7 και κατά συνέπεια έχουμε αποφασίσει να σταματήσουμε οριστικά την παραγωγή του.

  Συνεργαζόμαστε με όλους τους αρμόδιους ρυθμιστικούς φορείς για να διερευνήσουμε τα περιστατικά που αναφέρθηκαν πρόσφατα και αφορούν το Galaxy Note7. Επειδή η ασφάλεια των καταναλωτών παραμένει η βασική προτεραιότητά μας, η Samsung θα ζητήσει από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τους συνεργάτες λιανικής σε παγκόσμιο επίπεδο να σταματήσουν τις πωλήσεις και τις ανταλλαγές του Galaxy Note7 κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας.

  Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε ενδελεχώς με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές για να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την επίλυση της κατάστασης. Οι καταναλωτές, που έχουν είτε ένα αρχικό Galaxy Note7 είτε μια συσκευή αντικατάστασης Galaxy Note7, θα πρέπει να απενεργοποιήσουν τη συσκευή, να σταματήσουν να την χρησιμοποιούν, και να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung στα τηλέφωνα:

  από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και
  από κινητό: 210 6897691
  και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό)
  για να ενημερωθούν για τις επιλογές που διαθέτουν σχετικά με τη συσκευή τους Galaxy Note7.


  Με εκτίμηση,
  Απόστολος Π.
Αυτή η συζήτηση έχει κλείσει.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!