Πρόσκληση στην Ημερίδα: MAZI: Μαθαίνουμε και καταπολεμούμε το Ηλεκτρονικό Έγκλημα

ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
επεξεργάστηκε November 2017 σε Kοινότητα
MAZI: Μαθαίνουμε και καταπολεμούμε το Ηλεκτρονικό Έγκλημα
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, 2 Δεκεμβρίου, 2017
Το Τμήμα Διοίκησης και Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων της σχολής Διοίκησης, με την υποστήριξη του γραφείου της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, του γραφείου Πάταξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Κύπρου, του Ιδρύματος Εκπαίδευσης και Ενδυνάμωσης Νεολαίας, της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, και του IEEE - Ομάδα Φοιτητών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνει για πρώτη φορά Πρακτικά Εργαστήρια για γονείς και παιδιά ηλικίας 12-16 ετών με Πραγματικά Σενάρια για αντιμετώπιση και καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν από φοιτητές του κλάδου Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων (MIS).

Στόχος των εργαστηρίων είναι να ενθαρρύνουμε τους γονείς και τα παιδιά τους, ηλικίας 12-16 ετών, να καθίσουν, ίσως για πρώτη φορά, στο ίδιο θρανίο και ΜΑΖΙ να εμπλακούν σε πραγματικά σενάρια, για να μάθουν να καταπολεμούν και να προφυλάσσονται από τους κινδύνους των κοινωνικών δικτύων και κυρίως του Facebook. Επιθυμία μας είναι, αυτή η δράση να φέρει κοντά τον γονιό και το παιδί και να συμβάλλει στο να αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα τους, όσο αφορά τη σωστή χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Για Περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποταθείτε στα πιο κάτω URLs:
• Πρόγραμμα Ημερίδας: https://drive.google.com/a/ktoridou.unic.ac.cy/file/d/0BzNr9Atutix-ZHJrZlE5ZmVGbjQ/view?usp=sharing
• Online εγγραφές https://www.unic.ac.cy/fightingcybercrime17
• Facebook: https://www.facebook.com/events/531727117161400
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!