Μη παροχή υτοστήριξης για τα κινητά που πουλάει η CYTA

Είναι απαράδεκτο και παντελώς ανεύθυνο εκ μέρους των υπευθύνων των πωλήσεων και τις Διοίκησης της CYTA το γεγονός ότι η εταιρεία τους πουλάει συσκευές κινητής τηλεφωνίας χωρίς να τις υποστηρίζει με τα απαραίτητα σχετικά εξαρτήματα.
Πρόσφατα αγόρασα από το κατάστημα της CYTA στο Στρόβολο ένα κινητό HAUWEI NOVA 5T, για το οποίο ΔΕΝ είχαν διαθέσιμο και ΟΥΤΕ έχουν ακόμη ούτε θήκη αλλά ούτε προστατευτικό της οθόνης, τα οποία εάν κάποιος δεν χρησιμοποιήσει πολύ πιθανόν σύντομα θα καταστραφεί το κινητό του. Όταν το αγόρασα μου είπαν ότι υπάρχουν στην αγορά. Κοίταξα αλλά τίποτα δεν υπάρχει. Τους πήρα τηλέφωνο εκεί στη CYTA αλλά ακόμη δεν έχουν φέρει. Αυτό το φαινόμενο δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αλλά είναι σχεδόν ο κανόνας. Μοσχοπουλάνε τα κινητά χωρίς να στηρίζουν τους πελάτες με μια άκρως ανεύθυνη στάση.
Τι έχει να πει η διοίκηση της εταιρείας και τι κάνουν για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση;

Σχόλια

  • Apostolos ProdromouApostolos Prodromou Member Αναρτήσεις: 7
    Φίλε Πέτρο,

    Δυστυχώς το φαινόμενο με τις εκατοντάδες συσκευες που κυκλοφορούν δεν μπορεί κανένας πάροχος, μαγαζί κλπ να υποστηρίξει τη διαθεσιμότητα τους και για θήκες, για αυτό και υπάρχουν οι universal cases.
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!