Πρόβλημα με το WiFi παρουσιάζουν αρκετά iPhone 5

_christina__christina_ Moderator Αναρτήσεις: 100
επεξεργάστηκε Απρίλιος 2014 σε Διαδίκτυο (Cytanet)


Δεν έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την κυκλοφορία του iPhone 5 και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα προβλήματα, ευτυχώς σε μεμονωμένους χρήστες.

Πρώτα είχαμε αναφορές για «ξεφλούδισμα» του χρώματος, τώρα αρκετοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το WiFi της συσκευής όταν αυτή συνδέεται σε router με κρυπτογράφηση WPA2.

Το WiFi είναι πολύ, πολύ αργό και με συχνές αποσυνδέσεις. Η μόνιμη χρήση WEP όμως δεν συνιστάται καθώς η κρυπτογράφηση που προσφέρει είναι λιγότερο ασφαλής και μπορεί να παραβιαστεί σχετικά εύκολα με τα κατάλληλα προγράμματα.

Όπως φαίνεται μάλιστα το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το iOS 6 αλλά με την ίδια την συσκευή, ενώ το σύνολο των χρηστών που διαθέτουν και τις δυο συσκευές αναφέρουν πως το WiFi του iPhone 4S με iOS 6 λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Την ίδια στιγμή αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως δεν έχουν θέμα με το WiFi της συσκευής τους, οπότε μάλλον το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάποια συγκεκριμένη παρτίδα της συσκευής. Το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να επιλύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερο, εάν δε πρόκειται για θέμα του hardware θα αντικαταστήσει δωρεάν την συσκευή σε όσους χρήστες επηρεάζονται.

Post edited by _theo_ on
Σχετιζόμενο:
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!