Γιατί χρειάζεστε ενιαίο κωδικό

_theo__theo_ Member Αναρτήσεις: 110
επεξεργάστηκε Απρίλιος 2014 σε Παραγγελίες, ebill & Τιμολόγηση
Η δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις υπηρεσίας σας με τη Cyta χρησιμοποιώντας ένα κωδικό πρόσβασης είναι πλέον πραγματικότητα. Στην πολυάσχολη και πιεσμένη από χρόνο καθημερινή μας ζωή χρειαζόμαστε λύσεις που να μας εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια. Η Cyta σας προσφέρει τώρα τη δυνατότητα να έχετε ένα σημείο πρόσβασης προς όλες τις υπηρεσίες που έχετε όπως:
  • Παραγγελίες & Λογαριασμούς και να προβείτε σε ηλεκτρονικές αγορές για υπηρεσίες της Cyta καθώς και να δείτε και να διαχειριστείτε ηλεκτρονικά τους τηλεφωνικούς λογαριασμούς σας. (υπηρεσία ebill).

  • Την πύλη Cytamobile-Vodafone για να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις (SMS alerts) στο κινητό σας τηλέφωνο και να στείλετε SMS μηνύματα από το διαδίκτυο.

  • Την πύλη της Cytanet για να διαχειριστείτε το λογαριασμό διαδικτύου σας, τις διευκολύνσεις που σας παρέχει και να ελέγξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

  • Την πύλη της υπηρεσίας DSL Access για να διαχειριστείτε τον ευρυζωνικό λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως διαδικτυακή τηλεόραση, παιγνίδια, κλπ.

  • Και φυσικά την υπηρεσία Broadband Telephony για να διαχειριστείτε την υπηρεσία και τις τηλεφωνικές διευκολύνσεις που σας παρέχει.

Από την εταιρική ιστοσελίδα της Cyta στο www.cyta.com.cy επιλέξτε Συνδεθείτε στον ενιαίο λογαριασμό σας και έπειτα από το μενού κάτω από την επιλογή Σύνδεση επιλέξτε Εγγραφείτε τώρα. Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης και συνδεθείτε σε όλες τις Πύλες και Υπηρεσίες της Cyta που χρησιμοποιείτε και ξεχάστε όλους τους άλλους κωδικούς σας.

Post edited by _theo_ on

Σχόλια

Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!