Πατώντας πάνω στο όνομα χρήστη σας, μπαίνετε στο προφίλ σας. Μετά πατώντας στα δεξιά το εικονίδιο χρήστη σας, υπάρχει το επεξεργασία χρήστη και από εκεί μπορείτε να το αλλάξετε!
Έχω πατήσει στο όνομα χρήστη PetrosKCyta και μετά στα δεξιά στο εικονίδιο χρήστη κσι στο επεξεργασία προφίλ και εμφανίζονται τα στοιχεία του προφίλ μου. Επιτρέπεται η αλλαγή του email account αλλά δεν επιτρέπεται η αλλαγή του ονόματος χρήστη (βλέπε συνημμένο αρχείο). Μπορείς σε παρακαλώ να αλλάξεις το όνομα χρήστη από PetrosKCyta σε Petros Karafillis;
Όπως είναι τα στοιχεία σας στην εικόνα που μου στείλατε, πατήστε το νέο όνομα που θέλετε και πατήστε κάτω χαμηλά το κουμπί <Αποθήκευση>. Θα αφαιρέσω το αρχείο που στείλατε για λόγους ασφαλείας, μιας και φαίνεται το email σας και τα στοιχεία σας.
Σχόλια
Έχω πατήσει στο όνομα χρήστη PetrosKCyta και μετά στα δεξιά στο εικονίδιο χρήστη κσι στο επεξεργασία προφίλ και εμφανίζονται τα στοιχεία του προφίλ μου. Επιτρέπεται η αλλαγή του email account αλλά δεν επιτρέπεται η αλλαγή του ονόματος χρήστη (βλέπε συνημμένο αρχείο). Μπορείς σε παρακαλώ να αλλάξεις το όνομα χρήστη από PetrosKCyta σε Petros Karafillis;
Όπως είναι τα στοιχεία σας στην εικόνα που μου στείλατε, πατήστε το νέο όνομα που θέλετε και πατήστε κάτω χαμηλά το κουμπί <Αποθήκευση>.
Θα αφαιρέσω το αρχείο που στείλατε για λόγους ασφαλείας, μιας και φαίνεται το email σας και τα στοιχεία σας.