ΜΗΝΙΑΙΟ ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

_theo__theo_ Member Αναρτήσεις: 110
Πάρτε τον έλεγχο του τηλεφώνου στα χέρια σας. Καθορίστε εσείς τη μέγιστη μηνιαία χρέωση των κλήσεων του τηλεφώνου σας και χαλαρώστε!

Με το Μηνιαίο Όριο Χρήσης, εσείς καθορίζετε το ανώτατο ύψος του μηνιαίου λογαριασμού της γραμμής σας και αποφεύγετε έτσι δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος του μήνα.

Όταν ο μηνιαίος λογαριασμός κλήσεών σας φτάσει στο όριο που εσείς ορίσατε τότε, ανάλογα με την επιθυμία σας:
  1. θα λάβετε ειδοποιήσεις υπό τη μορφή γραπτού μηνύματος (περίπου στο 70%, 90% και 100% του μηνιαίου ορίου που έχετε επιλέξει), σε αριθμό κινητού τηλεφώνου της επιλογής σας
  2. θα λάβετε ειδοποιήσεις υπό τη μορφή γραπτού μηνύματος (περίπου στο 70% και 90% του μηνιαίου ορίου που έχετε επιλέξει), σε αριθμό κινητού τηλεφώνου της επιλογής σας και θα αποσυνδεθεί προσωρινά η γραμμή με τη συμπλήρωση του ορίου αυτού
  3. θα αποσυνδεθεί προσωρινά η γραμμή με τη συμπλήρωση του μηνιαίου ορίου που έχετε επιλέξει, χωρίς την αποστολή οποιασδήποτε ειδοποίησης.
Στις περιπτώσεις προσωρινής αποσύνδεσης, θα υπάρχει φραγή όλων των εξερχόμενων κλήσεων από τη συγκεκριμένη γραμμή, θα μπορείτε ωστόσο να δέχεστε εισερχόμενες κλήσεις.

Η επανασύνδεση θα γίνει αυτόματα την 1η του επόμενου μηνός. Μπορείτε όμως να την επανασυνδέσετε και νωρίτερα, επικοινωνώντας με τη Cyta.

Για όλες τις πληροφορίες αλλά και τα τέλη πατήστε εδώ!
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!