Ελληνική εφαρμογή επιτρέπει τη φωνητική πληκτρολόγηση μηνυμάτων σε Android συσκευές

_apostolos__apostolos_ Member Αναρτήσεις: 227
επεξεργάστηκε Νοέμβριος 2014 σε Τεχνολογία

Η Useappility ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PestoSocial, της νέας εφαρμογής με αναγνώριση φωνής, για τη φωνητική πληκτρολόγηση μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα και σε λειτουργικό περιβάλλον Android.

Με το PestoSocial υπαγορεύουμε στα Ελληνικά το μήνυμά μας και αυτό μετατρέπεται άμεσα και με ακρίβεια σε κείμενο, έτοιμο να το κάνουμε post στο Facebook Messenger, στο WhatsApp, στο Viber, στο Hangouts, στο Twitter, στο Skype ή στο Google+.

Μέσω της εφαρμογής επιτυγχάνεται η εύκολη, γρήγορη και κυρίως ασφαλής επικοινωνία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες: κάνοντας jogging, προχωρώντας βιαστικοί στο δρόμο για να προλάβουμε το επόμενο ραντεβού μας, μαγειρεύοντας το αγαπημένο μας φαγητό, όταν έχουμε ξεχάσει τα γυαλιά μας ή απλώς όταν βαριόμαστε να γράψουμε.

image

Η λειτουργία της εφαρμογής είναι εξαιρετικά απλή: μιλάμε, το PestoSocial γράφει το μήνυμα για εμάς, κάνουμε tap στο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου που θέλουμε και το post μας έφυγε. Τόσο απλά!

Το PestoSocial διατίθεται δωρεάν από το Google Play. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής http://www.useappility.com/pestosocial

Η Useappility (www.useappility.com) είναι μια καινοτομική εταιρία τεχνολογίας με αντικείμενο την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών για φορητές υπολογιστικές συσκευές στους τομείς της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας ανθρώπου-υπολογιστή.

πηγή: pestaola.gr

Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!