διακοπη πακεττου

εχω συνδεση red3 με συσκευη για ακομη 7 μηνες(εκανα το συμβολαιο νοεμβρη του 13). υπαρχει καποιος τροπος να σπασω το συμβολαιο χωρις να πρεπει να πληρωσω το ποσο του τηλεφωνου που εκκρεμει μεχρι τοτε?

Σχόλια

 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  Αγαπητή Natalia_3006,

  Για τερματισμό συμβολαίου θα πρέπει να πληρώσεις τις υπολοιπόμενες δόσεις της συσκευής, την έκπτωση που αρχικά πήρες για να δημιουργήσεις το συμβόλαιο και τον τερματισμό του συμβολαίου που είναι 35 ευρώ.

  Για αγορά νέας συσκευής θα πρέπει να πληρώσεις τις υπολοιπόμενες δόσεις της συσκευής αλλά και την έκπτωση που αρχικά πήρες για να δημιουργήσεις το συμβόλαιο.

  Με εκτίμηση,

  Cyta Moderator
  Cyta Forum Representative
 • AR_2GAR_2G Member Αναρτήσεις: 1
  Ακούμε συνεχώς για τις συνέπειες που θα υποστεί κάποιος συνδρομητής αν αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιο με την εταιρεία τηλεφωνίας που συνεργάζεται...Όταν όμως η εταιρεία αποδειχθεί αναξιόπιστη με ελεεινές υπηρεσίες και τραγικό ίντερνετ, από αργό έως καθόλου όποτε του καπνίσει, όπως στην περίπτωση της Cyta, τότε ο άτυχος συνδρομητής τι πρέπει να κάνει? ..Η εταιρεία δεν δεσμεύεται από το συμβόλαιο για την ακεραιότητα των υπηρεσιών της?...Η Cyta στην περίπτωση τη δική μου (και δυστυχώς και άλλων άτυχων από όσο ξέρω) θα έπρεπε να μου πληρώσει πρόστιμο και να με απαλλάξει από την περιπέτεια και τον εκνευρισμό που μου προκαλεί κάθε τόσο από τον Σεπτέμβριο του 2016 που έμπλεξα μαζί της!!...Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που μία αναξιόπιστη εταιρεία όπως η Cyta ταλαιπωρεί τον κοσμάκη?..Υπάρχει προστασία του καταναλωτή?...Μη μου πείτε μόνο για προσφυγή στα δικαστήρια...:-))))
 • ModeratorModerator Moderator Αναρτήσεις: 751
  @AR_2G

  Η CYTA παρέχει 99.9% επιτυχία κλήσεων, 99.5% γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη σε 3G και 75% πληθυσμιακή κάλυψη σε 4G. Πρόσφατα παρουσιάστηκε και το 4.5G το το οποίο ήδη λειτουργεί με 50 σταθμούς βάσης σε όλα τα αστικά κέντρα και στις κύριες τουριστικές περιοχές του νησιού, εξυπηρετώντας έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών, προσφέροντας τους μέχρι και 525 Mbps, πολύ σύντομα αξιοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει το δίκτυο 4.5G, η Cyta θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της ταχύτητες μέχρι και 700 Mbps.

  Εάν ωστόσο θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη περιοχή σου, μπορείς να εκφράσεις το παράπονο σου στο τηλεφωνικό μας κέντρο, σε κάποιο Cytashop ή στείλε μας μέσω προσωπικού μηνύματος τον αριθμό σου και περιοχή ώστε να το ερευνήσουμε.


  Με εκτίμηση,
  Απόστολος Π.
  Cyta Forum Moderator
Sign In to comment.

Έναρξη Νέας Συζήτησης / Ερώτησης »

Καλωσόρισες, επισκέπτη!

Φαίνεται πως έρχεσαι για πρώτη φορά εδώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, πάτησε ένα από αυτά τα πλήκτρα!